ANBI

ANBI

Algemene ANBI-informatie
Onze parochie is aangemerkt als ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit is van belang voor de fiscale verwerking van kerkbijdragen, giften en legaten aan onze parochie. De mogelijkheden voor kerkbijdragen zijn talrijk. De jaarlijkse ‘actie Kerkbalans’ en ‘Pinksteractie’, evenals de opties ‘Periodieke Gift in geld’ (schenking over een periode van vijf jaar) en ‘doorlopende automatische incasso’ (per maand/kwartaal/ half jaar/jaar). Afhankelijk van de keuze is een bijdrage volledig, of na verrekening van de persoonlijk geldende drempel, aftrekbaar in de belastingaangifte.

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Via de link https://anbi.rkcn.nl/publicaties/HAA563 vindt u de verkorte staat van Baten en Lasten 2021 en 2022, evenals aanvullende informatie welke door het Bisdom Haarlem-Amsterdam is gepubliceerd.

Jaarverslag 2022-2023 – activiteiten

In de Dionysiusparochie proberen we er te zijn voor iedereen, en met een zo breed mogelijk aanbod. Dagelijks zijn er inspirerende vieringen, waarna (behalve zaterdag) koffie-inloopochtenden voor iedereen die wil (kerkgangers en anderen) of behoefte heeft aan een praatje, gezelschap, hulp nodig heeft, zinvol vrijwilligerswerk wil doen, muziek maken is mogelijk, een gezamenlijk uitje ondernemen, e.d. 1) De Dionysiusparochie staat bekend als een ‘kleurige’ gemeenschap: mensen met wel dertig verschillende nationaliteiten hebben ons gevonden. Lees verder.

Doorlopende incasso-machtiging

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan: de R.K. Parochie van de H. Dionysius om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag af te schrijven van uw rekening. Lees verder.

Formulier Periodieke Gift

U wilt 5 jaar of langer het RK Kerkgenootschap van de Parochie van de H. Dionysius steunen met een vast bedrag per jaar. Lees verder.

Subscribe
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
a vantooren
3 jaren geleden

Ik wil mijn giro opzeggen graag wil ik weten waar ik mijn rek.nr van de bank doorgeven waar en hoe?