KBO – Heerhugowaard Centrum

Katholieke Bond voor Ouderen (K.B.O.) Heerhugowaard ’t Centrum

 

 

Waarom lid worden van de Katholiek Ouderenbond?

Belangen behartiging is één punt! Onze KBO werkt landelijk en plaatselijk samen met de andere ouderenbond Protestant Christelijke Ouderen Bond (P.C.O.B).

Samen komen wij op voor de belangen van de 50-plussers. Nu de pensioenleeftijd en de inkomens van ouderen extra onder druk staat, is het hard nodig om onze stem te laten horen. Dankzij het optreden van de KBO en partners zijn al heel wat pijnpunten verwijderd uit de nieuwe wetgeving inzake zorg en inkomen.

Tien maal per jaar ontvangt u het landelijke KBO- blad “Nestor “, waarin alle ontwikkelingen helder uiteen worden gezet. Sinds enkele jaren kunnen onze leden, met aanzienlijke korting, deelnemen aan de collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea.

Een ander punt is de gezelligheid. In Heerhugowaard ’t Centrum heeft de KBO een groot aantal activiteiten.

10 x per jaar het contactblad “Weetjes,” waarin alle nieuws is opgenomen en waar vraag en aanbod elkaar vinden, 3 x per jaar een uitstapje voor een vriendenprijs in het voor- en najaar en in december in het teken van Kerstmis, 2 x per jaar een Maria ochtend, in de maand mei en oktober, 6 x per jaar bingo, 3 biljartclubs. Elke week de Soos in de Kink, waaraan meer dan 80 leden deelnemen. Elke week Beter bewegen voor Ouderen. Een sfeervolle Kerstmiddag. Voor onze 85 – plus leden een kerstattentie. Voorlichting over rijbewijskeuringen. Huisbezoeken aan zieken. Aandacht aan rouw en trouw. En jaarlijks komen goed opgeleide vrijwilligers uw belastingformulier invullen, als u daar zelf niet toe in staat bent.

Het lidmaatschap voor dit alles kost slechts € 22,= per jaar.

Bankrekening NL 22 RABO 032 69 653 19 t.n.v. KBO Heerhugowaard ’t Centrum

Opgeven kunt u bij dhr. Wim Nanne 06 29 274 201 of wimnanne2017@gmail.com

Subscribe
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Mvr. Stam-Molenaar per contact Peter Stam
1 jaar geleden

Geachte KBO,

Bij deze laat ik U weten dan mvr. Stam-Molenaar per 17-02-2023 gaat verhuizen naar :
De Raatede
Dolomiet 52
1703 DV
Heerhugowaard

Dit adres graag overnemen in uw administratie, mijn dank