Virtuele 40 MM sponsorwandeltocht

Virtuele 40 MM sponsorwandeltocht

Bestaande vorm 40MM sponsorwandeltocht

Sinds jaar en dag is het een feit: op de zaterdag na Hemelvaartsdag vindt de sponsorwandeltocht van de 40MM plaats. Alle 40MM wandelaars lopen geld bijeen om alle 40MM projecten te kunnen ondersteunen. Dit betreft vele kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. De wandeltocht wordt gekenmerkt door een gezellige sfeer. Het plezier straalt uit van zowel de wandelaars als de talloze vrijwilligers om er een geslaagd evenement van te maken.

Versie 2021: virtuele 40MM sponsorwandeltocht

Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars niet genieten van het mooie parcours dat wij uitzetten, maar dat de wandelaars zelf kunnen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij de route lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen. Er is ook een kinderroute van 4 km beschikbaar! Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. We hebben de maand mei dan ook uitgeroepen tot ‘Mei Wandelmaand’. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus we hopen vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken!

Inschrijven

Ga naar onze website: www.40mm.nl en schrijf je in. Dit kan vanaf 1 april tot uiterlijk 24 april 2021! Verdere informatie is beschikbaar op onze site en ontvangt u na inschrijving per e-mail.