Levend Bethlehem

Levend Bethlehem

Een wandeling door het Bijbelverhaal

Op zondagavond 16 december bent u allen weer uitgenodigd om mee te komen kijken, voelen, luisteren en ruiken … Levend Bethlehem! Verleden jaar gemist? Dit jaar een nieuwe kans!
In een korte wandeling door de sfeervol verlichte tuin van de Dionysiuskerk en het verlichte kerkplein komen u en de andere mensen van uw gezelschap langs verschillende personages uit het kerstverhaal. U hoort hun verhaal van de zoektocht naar het kindje Jezus. Ontmoet de boodschapper van de keizer! Warm u bij het vuur van de herders. Luister naar Gabriël en zijn engelenkoor. Kijk of de herbergier nog plaats voor u heeft in de herberg en schrijf u in bij de ambtenaren. Zie hoe vertwijfeld Herodes is. Kunnen u en uw (klein)kinderen de drie wijzen helpen? Een stal … . Een kind … . Uw tocht eindigt in de kerk waar men zich kan warmen aan een kop chocola en kerstliederen kan meezingen met Spirit. Iedereen mag komen!

Het enige wat u hoeft te doen om te kunnen deelnemen, is u aanmelden. U ontvangt dan een starttijd. Dat is om iedereen het verhaal ten volle te laten beleven. De eerste groep vertrekt om 18.00 uur en de laatste om 19.25 uur. Elke groep bestaat uit maximaal 12 personen. De wandeltocht duurt ongeveer 30 minuten. Levend Bethlehem is dus op zondag 16 december.
Aanmelden kan vanaf 7 december via www.dionysiusparochie.nl of via levendbethlehem@dionysiusparochie.nl. Bent u niet zo handig met de e-mail? U kunt ook zelf een briefje maken en deze in de brievenbus doen van de pastorie (Middenweg 248) of in de brievenbus van Middenweg 206A. U geeft dan aan met hoeveel personen u wilt komen en u zet uw telefoonnummer erbij, zodat we u kunnen bellen om uw vertrektijd door te geven. Deelname mag ook doorgegeven worden aan Pastoor Frank zelf: pastoorfrank@dionysiusparochie.nl of 06 – 26 30 66 36.
Wees er wel snel bij want in de herberg kan het vol raken … .

Merijn de Greeuw

   

  Subscribe
  Abonneren op

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments