WELKOM OP DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN ONZE DIONYSIUSPAROCHIE !!!

Lieve lezers, allemaal van harte welkom op de vernieuwde website van onze parochie.
Wat is er nieuw? Dat deze site ‘responsive’ is. Dat wil zeggen dat de vormgeving van de website zich aanpast aan het apparaat waarop jullie kijken. Kijken jullie op het brede beeld van een computerscherm, dan staat alles netjes naast elkaar. Kijken jullie op het smalle schermpje van een telefoon, dan staan alle verschillende menu’s netjes onder elkaar.
De bijbelse lezingen van de heilige Mis waarnaar velen van jullie kijken, staan in het oranje blokje rechtsboven. Het blauwe bijbelcitaat van de komende zondag heeft géén verbinding meer met de betreffende zondag, wel de naam van de zondag daaronder. En voor meer lezingen klik je gewoon op meer lezingen, klik hier.
Nog lang niet alle teksten zijn van de oude website overgeplaatst naar de nieuwe. Daar zijn we druk mee bezig. Het kan dus gebeuren dat jullie wat lege pagina’s tegenkomen. Even geduld … alles komt goed.
Hebben jullie een tip voor de nieuwe website … laat het gerust even weten.
Groetjes van het hele team en Gods Zegen voor jullie allemaal
Pastoor Frank Domen, Dionysiusparochie, Heerhugowaard