Pastoor Frank Domen viert zijn verjaardag

Beste allemaal,
Zondag 19 januari om 10.00 uur vier ik – inmiddels traditiegetrouw – mijn verjaardag.
Ook traditiegetrouw zingt ons Dionysiuskoor een mooie Mis en is na de viering een gezellig samen-zijn.
Ook is er elk jaar een soort ‘verjaardagsproject’: misdienaarskleding, kerk-kleding voor de diaken en mij.
De verlichting van de klokkentoren, van het kruis op de kerk, en de verlichting in de achtertuin.
Alles gerealiseerd met bijdragen vanwege verschillende verjaardagen.
Voor dit jaar is het plan … nieuwe kelken, hostieschalen en een ciborie die bij elkaar horen.
Wat nu gebruikt wordt, is wel een beetje een ratjetoe.
Als we gasten uitnodigen om bij ons thuis te eten, ziet alles er toch pico bello uit: één servies, alles past mooi bij elkaar.
Zo willen we, als Bestuur, ook graag één mooi servies kopen voor het vieren van de Maaltijd van de Heer.
Jullie zijn van harte uitgenodigd en ik hoop dat jullie kunnen/willen komen.
Gods zegen en hartelijke groeten.
Pastoor Frank Domen