Palmpasen vieren

Lieve Kerkfamilie, komend weekend vieren we Palmpasen: Jezus rijdt op een ezel Jeruzalem binnen. Alle mensen staan te kijken en zwaaien met Palmtakken: “Jezus is koning”, roepen ze. Ze lopen met Jezus mee en zingen onderweg. Dat gaan wij ook doen … zaterdag en zondag.

Zaterdagmiddag 13 april om 14.30 uur worden Palmpasenkruisen gemaakt in het Parochiecentrum.
Alle kinderen zijn welkom, neem gerust vrienden en vriendinnen mee.
Graag ook meenemen: een (kaal) palmpasenkruis, een broodhaantje, fruit om aan het kruis te hangen (géén bananen).
En wat andere lekkere dingen, bijvoorbeeld paaseitjes, leuke theezakjes.
Wij zorgen voor crepepapier, een palmtakje en samen maken we slingers en bloemen om het kruis mee te versieren.

Zondag 14 april verzamelen we om 09.30 uur bij Hugo-Waard (adres: Gerard Douplantsoen 72).
We lopen dan met onze Palmpasenkruisen naar de kerk – zingen onderweg met het KISI-club-koor – en om 10.00 uur begint dan de Familieviering.

Na de heilige Mis is er natuurlijk koffie en thee en mogen de Palmpasenkruisen naar iemand gebracht worden.
Iemand die ziek is, of alleen, iemand die het moeilijk heeft.
Als jullie niemand weten, stuur dan even een berichtje naar Wiljan (wiljandomen@dionysiusparochie.nl).
Dan krijg je een naam en adres, want de kerk weet een heleboel mensen die blij zijn met een Palmpasenkruis.

Als je zaterdag niet kunt komen om een Palmpasenkruis te maken, kun je natuurlijk ook thuis een kruis maken.
En zondag gewoon meedoen.

Hopelijk tot zaterdag/zondag en Gods zegen.

Pastoor Frank Domen