De adventsactie 2019 namens de PCI ‘Samen voor de voedselbank’ zit er op

Al wat gij gedaan hebt voor een dezer geringsten van mijn broeders hebt gij voor Mij gedaan” (Mt. 25).

De adventsactie 2019 namens de PCI ‘Samen voor de voedselbank’ zit er op.

Er wordt heel veel voedsel weggegooid, terwijl zoveel mensen het goed kunnen gebruiken. De Voedselbank maakt van de nood een deugd en geeft mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug met voedselpakketten.

Wij van de Parochiële Caritas Instelling (PCI) verzorgen elk jaar de inzameling voor de voedselbank bij ons in de Dionysiusparochie. Ook dit jaar hebben wij 40 volle dozen naar de voedselbank mogen brengen. Verrassend dit jaar was dat mensen, aan de hand van onze oproep, ook voor kinderen veel hebben gegeven. Luiers, babyspullen en speelgoed.

Naast deze actie vragen wij aan onze parochianen ook geld voor gezinnen die bij de voedselbank komen. Onze kledingbonnen actie. Met dit geld krijgt elk gezin, namens het Noodfonds, een kledingbon van 50 euro. Deze actie heeft dit jaar ruim 653 euro opgebracht.

Wij willen alle parochianen hartelijk bedanken en wensen jullie een Zalig Kerstfeest.

Namens de PCI

Sanna Lens – van Onselder en Eelke Ligthart