Bedevaarten in 2019 naar Medjugorje

Pastoor Frank Domen van de Dionysiusparochie in Heerhugowaard gaat in 2019 twee keer op bedevaart naar Medjugorje … wie gaat er mee!?

Onze bedevaarten zijn kort, maar krachtig. Eén dag voor de vliegreis heen; vier volle dagen in Medjugorje en dan op de zesde dag weer naar huis.

Bedevaart 1 De bedevaart van maandag 6 mei t/m zaterdag 11 mei 2019.
ER ZIJN NU 20 DEELNEMERS, MAAR ER KUNNEN GERUST NOG MEER MENSEN MEE !!! IEDEREEN IS WELKOM !!!

Bedevaart 2 Deze wordt gehouden op maandag 19 augustus t/m zaterdag 24 augustus.
Er zijn nog 18 plaatsen vrij (van de 20).

Op maandag 6 mei vertrekken wij nog voor een bedevaart naar Medjugorje in Bosnië-Herzegovina. Het vliegtuig van Transavia vertrekt om 17.50 uur vanaf Rotterdam Airport (vlucht HV6259). Gelieve om 15.50 uur op het vliegveld aanwezig te zijn. Iedereen van buiten mijn woonplaats Heerhugowaard moet zelf voor vervoer naar Rotterdam zorgen. Wij komen in Split aan om 19.50 uur waar dan een bus klaarstaat om ons in twee uur tijd naar het hotel (de kerk is 5 minuten lopen vanaf het hotel) te brengen. Het hotel N&N Pansion is goedkoop, maar heel goed: eenvoudige, maar comfortabele kamers voor 1, 2 of 3 personen. Drie maaltijden per dag en dat voor €35,-. Hetzelfde busje (€25,- heenreis en €25,- terugreis per persoon) brengt ons weer terug op zaterdag 11 mei. Ons vliegtuig vertrekt om 15.30 uur vanaf Split (vlucht HV6260); aankomst in Rotterdam: 17.40 uur. Wij vertrekken rond 11.00 uur per bus naar het vliegveld.

Er is niet echt een vast programma. Ikzelf wil iedere dag naar de heilige Mis, de rozenkrans(en) bidden, de Kruisberg op en naar het Blauwe Kruis. Ook bezoeken wij bijvoorbeeld het ‘Cenacolo,’ een gemeenschap voor mensen met alcohol- en/of drugsproblemen. Men mag meegaan, men mag ook zijn eigen programma volgen. Ik maak geen touristische uitstapjes.

Wie wil meegaan, moet zich eerst bij mij opgeven; dan zelf de vlucht boeken (ik kan op afstand eventueel wel helpen). Men moet opgeven met hoeveel personen men meegaat en of men een 1, 2 of 3-persoonskamer wil. Ik regel dat met het hotel. De totale kosten voor de bedevaart bedragen ongeveer €500,-. Hoe eerder men boekt, hoe goedkoper de vliegreis is.

Voorwaarde voor het meegaan is dat men redelijk goed ter been is, zodat men bijvoorbeeld de Kruisberg kan beklimmen.

Pastoor Frank Domen

06 – 26 30 66 36