Verkoop kaarten en kaarsen door de Caritas (PCI)

Ook dit jaar vanaf zaterdag 1 december tot zondag 23 december 2018 zal de Caritas weer met haar jaarlijkse verkoop stalletje achter in de kerk staan.

U vindt hier naast ambachtelijke kaarsen, ook de religieuze kerstkaarten welke zijn ontworpen door Edwin Walberg. Ook zijn er nog enkele kaarsen te koop van het 150 jarig bestaan, afgelopen jaar.

Ambachtelijke kaarsen

Sinds 1945 is ‘de kaarsenfabriek van de paters’ in Egmond een begrip. De kaarsenmakerij wordt door monniken, medewerkers en vrijwilligers bemand. Zij maken op ambachtelijke wijze unieke abdij kaarsen.

Religieuze kerstkaarten

Ook dit jaar heeft de Caritas weer gekozen voor de verkoop van religieuze kerstkaarten. Edwin Walberg heeft weer voor het ontwerp gezorgd. Op verzoek van enkele parochianen is er dit jaar weer voor een soortgelijk ontwerp gekozen van onze eigen kerststal.

De prijzen

Ambachtelijke kaarsen per doos € 6,50
Religieuze kerstkaarten per 5 st. € 5,-
Kaars 150 jarig bestaan per 1 st. € 2,-

Met de opbrengst kan de Caritas haar goede werken ook aankomend jaar weer voortzetten.

Van harte aanbevolen,

Namens de Caritas,